fbpx
← Takaisin blogiin

Miten ostaa jäätelökuppejamme

Kirjoittaja: Steffen Andersen · 20. tammikuun 2023

Kun tilaat jäätelökuppejamme, sinun on tehtävä joitakin erilaisia päätöksiä. Alla olevassa oppaassa käsittelen eri vaihtoehtoja, joita sinulla on, jotta voit saada etsimäsi jäätelökupit.

Pinta

Ensimmäinen tehtävä päätös on valita, minkä pinnan haluat jäätelökupeillesi.  Voit valita mattapintaisen ja kiiltävän pinnan välillä. Kiiltävä pinta sopii erinomaisesti eloisampiin ja kiiltävämpiin väreihin, jotka saavat asiakkaasi huomaamaan painatuksen, kun taas mattapinta on luonnollisemman tuntuinen ja näköinen, ja se on jopa kuvioitu, joten pinta tuntuu karhealta. Sinun on valittava matta- ja kiiltäväpintainen pinta kategoriasivulla – siellä näet nimestä, minkälainen pinta on kyseessä.

BIO or non-BIO?

Seuraavaksi sinun on valittava, haluatko jäätelökupit BIO- vai ei-BIO-versiona. Sinulla on kaksi eri vaihtoehtoa, kun kyseessä on BIO-jäätelökupit. Ensimmäinen vaihtoehto on biologisesti hajoava versio tavallisista jäätelömukeista, joissa on mattapinta ja joissa PE-pinnoite on korvattu PLA-pinnoitteella. Toinen vaihtoehto on BIO-jäätelömaljamme, joissa on vesipohjainen pinnoite, joka on yhtä luotettava kuin tavallinen muovipinnoite. Erona on se, että vesipohjainen pinnoite on täysin kompostoituva ja että jäätelömukin paperi voidaan kierrättää normaalin paperin kanssa. Koska vesipohjaista pinnoitetta ei valmisteta muovista, se on valmistettu 100-prosenttisesti uusiutuvista lähteistä.

Kannet

Kolmas vaihtoehto, joka sinun on valittava luokkasivulla, on se, etsitkö kannellisia jäätelökuppeja vai vain tavallisia jäätelökuppeja. Meillä on erityisiä jäätelökuppeja, jotka on tehty sitä varten, että niissä on kansi, ja tätä tyyppiä on kahta kokoa: 300 ml ja 480 ml. Tämä jäätelökuppi voidaan laittaa myös pakastimeen jäätelön tai jäädytetyn jogurtin myyntiä varten vähittäismyymälöissä. Nämä kannet ovat 90 mm, joten kannet sopivat myös paperimukeihimme.  Mattajäätelökupeissamme on yksi vaihtoehto, jossa voi olla kansi, joka on 200 ml:n koko. Sen yläosan halkaisija on nimittäin 95 mm, joten muovimukien kannet sopivat tähän kokoon. Voit siis hankkia tähän kokoon läpinäkyvät kannet, jotka ovat joko kupuisia tai litteitä.

Koko

Jäätelökuppiemme koot riippuvat siitä, minkä version haluat valita. Kuten edellisessä osassa mainittiin, kannelliset jäätelömaljamme ovat kokoja 300 ml ja 480 ml. Mitä tulee jäätelökuppeihimme ilman kantta, meillä on muutama lisävaihtoehto.  Jäätelökuppiemme biohajoavasta ja kiiltävästä versiosta voit valita kolmen eri koon välillä. Vaihtoehtomme ovat 115 ml (4 oz), 180 ml (6 oz) ja 220 ml (8 oz). Mattajäätelökuppia on saatavana 5 kokoa, joten se on myös versio, joka antaa sinulle eniten vaihtoehtoja suurten jäätelöannosten tarjoiluun. Vaihtoehdot ovat 100 ml (4 oz), 150 ml (6 oz), 200 ml (8 oz), 300 ml (12 oz) ja 400 ml (16 oz).  Alla olen vain hahmotellut, mihin eri kokoja yleensä käytetään – mutta on syytä huomata, että kahden eri version koot ovat eri mittaisia, joten jos etsit tarkkoja mittoja, katso kunkin tuotteen tuotetiedot.
  • 100ml – Tämä koko on tarkoitettu ensisijaisesti jäätelönäytteille.
  • 150ml – Käytetään yleisimmin pienimpään jäätelökokoon. 
  • 200ml – Suosituin kokomme, jota käyttävät yritykset, jotka menevät messuille ja tarjoavat suurempia annoksia, sekä jäätelökahvilat, jotka tarjoavat keskikokoisia jäätelöitä.
  • 300ml – Sitä käytetään useimmiten suurimpana jäätelökokona kahviloissa ja myös juuri leikattujen ruokien ja hedelmäviipaleiden tarjoamiseen.
  • 400ml – Tämä on suurin koko, ja sitä käytetään useimmiten jäädytettyyn jogurttiin, kakkuihin, brownieihin jne.
limepack ice cream cup printed laesoe is
Læsø ice cream cup design by Limepack

Miten suunnitella

Jäätelökuppien suunnitteluprosessi on melko yksinkertainen. Koska olet päättänyt haluamasi koon ja pinnan, voit joko tehdä oman suunnittelusi lataamalla sivustollamme olevat mallit tai pyytää asiakaspalveluamme lähettämään sen. Asiantuntijasuunnittelijoiden tiimimme auttaa sinua myös mielellään suunnittelun tekemisessä ja muokkaamme sitä niin kauan, kunnes molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Painatusprosessissamme käyttämämme värit ovat CMYK-värejä, mikä tarkoittaa, että voit käyttää niin monta väriä kuin haluat täydellistää suunnittelusi ilman ylimääräisiä lisäkustannuksia.

Miten tilata

Kun olet päättänyt, mitä haluat tilata ja minkä määrän haluat, sinun on täytettävä kaikki tiedot kassavirtauksessamme. On tärkeää lisätä alv-numero, koska muutoin Tanskan arvonlisävero lisätään 25 % kokonaishinnasta.

Toimitus

Mattajäätelökuppien ja jäätelöastioiden vakiotoimitusaika on 5 viikkoa suunnittelun ja maksun hyväksymisestä. Biohajoavien jäätelökuppiemme vakiotoimitusaika on 4 viikkoa. Jos sinulla on kiire, voimme lähettää kupit myös pikatoimituksella. Ota tässä tapauksessa yhteyttä meihin.
Kaikki blogikirjoitukset →